Inom föreningen finns det flera alternativ att parkera sin cykel. Dessa redogörs för nedan. Viktigt att tänka på är att det inte är tillåtet att förvara sin cykel på loftgång eller i trapphus p.g.a. brandsäkerheten.

 

Cykelställ

Vill man parkera sin cykel på innergården så gör man det i något av de många cykelställ som finns på gården. Cyklar som parkeras på annan plats på innergården, t.ex. fastlåst i ett staket, kommer att ses som övergiven och omhändertas. Uthämtning sker sedan på egen bekostnad från vår förvaltare. För att inte cykelställen ska bli en plats för bortglömda och avlagda cyklar genomförs en annonserad rensning varje år av vår förvaltare.

 

Cykelrum

Den 31 januari stänger vi ner cykelrummet på Luftskeppsgatan 8. Utrymmet ska ge plats åt de lägenheter som ska byggas i den före detta lokalen på Luftskeppsgatan 10. 

Har du en cykel som du vill ställa undan för vintern eller inte använder. Flytta gärna ner den i källaren på Pilotgatan 12 så frigör vi plats i cykelställen.
Du söker behörighet dit genom att mejla till styrelsen.

 

Cykelförråd

På föreningens innergård finns det även ett antal cykelförråd som vi boende kan hyra. Kostnaden är 100 kr/månaden och vill du ställa dig i kö gör du det HÄR.