Från den 18 december är gästrummet återigen öppet för bokning

I tvättstugehuset på gården har föreningen ett gästrum och bokning sker via mailadress 

Kostnaden är 200 kr/natt och debitering sker i efterhand via månadsaviseringen från vår förvaltare.
Gästrummet får bokas i högst 7 dagar. Skicka ett mejl till  med önskemål om datum och antal nätter så återkommer vi och bekräftar.

Styrelsen kommer efter att ha konfirmerat bokningen att lägga upp behörighet för utrymmet mellan önskade datum på hushållets röda bricka märkt nummer 1.

Hyrestiden är 24 timmar från klockan 12.00 till klockan 12.00 dagen därpå. Vid flera efterföljande bokningar av olika hushåll kan denna tid dock behöva justeras för att inte krock ska ske och avstämning av rummet hinnas med.
Avbokning måste ske senast 48 timmar före hyresstart, annars kommer du att debiteras för en natt.

Gästrummet består av en sovrumsdel och en köksdel.

Sovrumsdelen består av 3 sovplatser fördelade på en bäddsoffa, som i utdraget skick mäter 140 cm och en enkelsäng, som är 90 cm bred. Båda sovplatserna har tillhörande bäddmadrass samt kudde/täcke set. I sovrumsdelen finns även ett handfat medan dusch och toalett är placerade ute vid entrén till tvättstugan.

I köksdelen finns kylskåp, porslin och utrustning, som t.ex. kaffebryggare och vattenkokare för att tillreda och äta frukost.

Efter användning ses det som en självklarhet att gästrummet lämnas i ett skick där ingen städning behöver göras inför nästa gäst. Brister i städning kan leda till en efterdebitering på 500 kr.

Övriga regler finns att läsa HÄR