I samband med flera stora entreprenader stängs möjligheten att boka föreningens gästrum. Detta då vi behöver erbjuda våra entreprenörer ett personalutrymme.

Bokningsmöjligheten kommer försvinna fr.o.m. den 1 december 2020 och inte öppnas upp igen förrän det att renoveringen av gården är färdig någon gång hösten 2022.

I samband med detta har styrelsen förhandlat fram ett erbjudande för oss medlemmar i föreningen att hyra rum hos vår hyresgäst City Living. De har rum i flera storlekar och erbjuder följande priser till föreningens boende.

Enkelrum – 200 kr/natt

Dubbelrum – 300 kr/natt

Trippelrum – 300 kr/natt

Sänglinne och handdukar ingår i ovan priser och de har även ett samarbete med det lokala fiket Coffeeli på Pilottorget med rabatterat pris frukost.

Bokning sker via mail till eller telefon på 08-605 25 30. Uppge ”Luftskeppet” som referens och adress samt lägenhetsnumret (det interna som finns angivet högst upp på ytterdörren), så att de kan verifiera att uthyrningen gäller boende i föreningen.

 

Uppdaterat 2020-11-22

 

Nedan ej aktuellt under perioden 2020-12-01 till 2022-11-30

I vår gemensamhetslokal på gården har föreningen ett gästrum. Bokning av gästrummet sker i samma bokningssystem som vi bokar tvättrummen och tavlan för det finns i entrén till gemensamhetslokalen. 

Bokning via systemet kommer ha en maxgräns på tre nätter i rad. Vid behov av att hyra fler dagar i rad kontaktas styrelsen som då lägger upp behörighet för utrymmet mellan önskade datum. Hyrestiden är 24 timmar från klockan 12.00 till klockan 12.00 dagen därpå och inpassering till rummet sker med samma bricka som används vid bokning och inpassering till tvättrummen, dvs den röda märkt med nummer 1.

Kostnaden är 200 kr/natt. Debitering sker i efterhand via månadsaviseringen från vår förvaltare.

Gästrummet består av en sovrumsdel och en köksdel.

Sovrumsdelen består av 3 sovplatser fördelade på en bäddsoffa, som i utdraget skick mäter 140 cm och en enkelsäng, som är 90 cm bred. Båda sovplatserna har tillhörande bäddmadrass samt kudde/täcke set. I sovrumsdelen finns även ett handfat medan dusch och toalett är placerade ute vid entrén till gemensamhetslokalen.

I köksdelen finns kylskåp, porslin och utrustning, som t.ex. kaffebryggare och vattenkokare för att tillreda och äta frukost.

Efter användning ses det som en självklarhet att gästrummet lämnas i ett skick där ingen städning behöver göras inför nästa gäst. Brister i städning kan leda till en efterdebitering på 500 kr. Övriga regler finns att läsa HÄR.